Love spell

Igår var en lång dag! Först skola sen en trip till Halmstad med Danne! Åkte till favvobutiken men tyvärr hitta jag inget den här gången men Danne däremot han kom hem 5 tröjor!

Imorse var det upp tidigt för ett benpass på gymmet! Gick riktigt bra idag! Sen fick jag en go lunch hemma hos farmor! Nu har jag precis hämtat mamma och fick en glad överraskning! Checka bilden mina vänner, kommer dofta gudomligt!


Puuuh!

Då var ett armpass avklarat med Linnea! Puuh vad trött jag är nu! Ställde mig och laga mat till mig och fader direkt när jag kom hem och nu har jag placerat mig i badet! Hur skönt?


Monday

Kan ju börja berätta från och med denna veckan så börjar med gårdagen! Det blev en väldigt effektiv måndag får man allt säga!
Frisören - sjukgymnasten(glada besked) - träning(ben) - sola - handla mat!
Sen på kvällen mös jag till det med en film. Magic Mike! Den var väl helt okej!


Let´s start!

Ja då provar vi igen då! Har bloggat flera gånger förr men alltid tröttnat, men nu börjar jag sakna det! Dessutom vill jag börja blogga igen så man kan se utveckligen med min nya livsstil! Min satsning på gym och vägen tillbaka till fotbollen! Bara för det börjar vi med en inspirerande bild!
 
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.